Webshosting in Nederlandse datacenters

Gecertificeerde hosting

Gehost in Nederlandse datacentra met Nederlandse wetgeving.

Phytalis websites plus CMS worden gehost op een NEN 7510:2011 en ISO 27001:2013 gecertificeerde omgeving.

Supersnelle websites

Snelheid

De bezoeker is zo gevolgen

Phytalis websites zijn gemaakt voor snelheid. Niet alleen supersnel bouwen, maar supersnelle websites maken. 

Nette code

Betrouwbaar

Geen vertragende scripts

Phytalis websites zijn gebaseerd op de internettechniek van het weglaten en in dit geval is Less echt More! De websites die je met Phytalis bouwt bestaan enkel uit html, css en slechts een klein beetje javascript. Dus geen vertragende scripts en databases. 

Relax

Altijd up-to-date

Geen gedoe meer

Met Phytalis ben je altijd up-to-date. Wij zorgen ervoor dat je geen gedoe meer hebt met updates en plugins die naar verloop van tijd niet meer werken. 

Online marketing & Webservices

Online marketing kent vele vaktermen. Vaak in het Engels, maar niet altijd direct duidelijk wat ze betekenen. Voor Phytalis is online marketing eenvoudig meer klanten en meer omzet. Bekijk eens onze kennisbank.

Met Phytalis webservices heb je dé partner op het gebied van online aanwezigheid. Altijd veilig en heel gemakkelijk bij te houden. Invoegen van (exteren) software geen probleem. Zonder  enige kennis van websites, bouw je toch alles zelf of samen met Phytalis.

Meer informatie

We hebben heel veel in huis, maar wat is nu echt het voordeel voor  jouw persoonlijke situatie. Dat willen wij graag weten. Omdat elke situatie anders is, stellen we graag persoonlijk contact erg op prijs. Even  vrijblijvend bellen? 

Contact

Geestbrugkade 35
2281 CX  Rijswijk

070-3206157
06-24223958

marcom@phytalis.nl
www.phytalis.nl