Nette code

Betrouwbaar

Geen vertragende scripts

Phytalis websites zijn gebaseerd op de internettechniek van het weglaten en in dit geval is Less echt More! De websites die je met Phytalis bouwt bestaan enkel uit html, css en slechts een klein beetje javascript. Dus geen vertragende scripts en databases. 

Wanneer je jouw website publiceert dan genereren wij de perfecte html en css voor je zodat dit niet voor iedere bezoeker opnieuw hoeft te worden gedaan. Dit scheelt tijd, heel veel tijd!

  • Betrouwbare technologie
  • Alleen html, css en een beetje javascript
  • Geen database
  • Geen serverside scripts
  • Nette code zoals onze beste programmeur deze zou maken
Online marketing & Webservices

Online marketing kent vele vaktermen. Vaak in het Engels, maar niet altijd direct duidelijk wat ze betekenen. Voor Phytalis is online marketing eenvoudig meer klanten en meer omzet. Bekijk eens onze kennisbank.

Met Phytalis webservices heb je dé partner op het gebied van online aanwezigheid. Altijd veilig en heel gemakkelijk bij te houden. Invoegen van (exteren) software geen probleem. Zonder  enige kennis van websites, bouw je toch alles zelf of samen met Phytalis.

Meer informatie

We hebben heel veel in huis, maar wat is nu echt het voordeel voor  jouw persoonlijke situatie. Dat willen wij graag weten. Omdat elke situatie anders is, stellen we graag persoonlijk contact erg op prijs. Even  vrijblijvend bellen? 

Contact

Geestbrugkade 35
2281 CX  Rijswijk

070-3206157
06-24223958

marcom@phytalis.nl
www.phytalis.nl