KENNISBANK

Online Marketing


Je bent op de kennisbank. Hier vind je achtergrondinformatie rondom online marketing. Onze kennisbank is dynamisch. Dus check regelmatig voor updates. Via het uitklapmenu vind je de verschillende artikelen. We aken een onderverdeling in Webgerelateerde artikelen en social media.

Webgerelateerde artikelen

In deze secties delen we kennis over websites en vooral over de instrumenten rondom websites. 

Bezoekers en sessies?
Bouncepercentage
Unieke bezoekers
SEO-Basis
SEO-Elementen

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

SEO, (Search Engine Optimization) is in gewoon Nederlands zoekmachine optimalisatie. SEO is het proces om websites beter vindbaar te maken in zoekmachines. Goede SEO is niet gericht op de zoekmachine, maar op de gebruiker. Het doel van SEO is om gebruikers zo snel mogelijk te voorzien van de beste informatie.

Unieke bezoekers of gebruikers

Unieke bezoekers of tegenwoordig gebruikers worden gemeten met behulp van Cookies. Het werkelijk aantal is meestal hoger dan Google aangeeft. Ondanks dat blijft het een interessante statsitiek om jouw pagina's te analyseren en te waarderen.

Meer over unieke bezoekers

Google Analytics
Bezoeker en sessie

Google Analytics gebruikt de termen bezoekers en sessies. Hoe zit dat?

Meer lezen

Google Analytics
Bounce percentage

Een hoog bouncepercentage, is dat eigenlijk negatief?

Meer lezen

Google Analytics
SEO - BAsis

SEO is een belangrijk onderdeel, maar vermijd trucs, je wordt gestraft!

Meer lezen

Google Analytics
SEO - Elementen

Top 5 in zoekmachines in belangrijk. Tien belangrijke tips!

Meer lezen

Artikelen & Blogs

BEELDEN VOOR JE WEBSITE

Welke beelden gebruik je nu voor je website? In dit artikel meer achtergrond over beelden voor de website. Wat kies je nu, welke sfeer past bij je. Met handige tips en tricks en hoe wij je kunnen helpen.

Lees meer >>>

Facebook beperkt posts

Facebook

Het was al aangekondigd en het is langzamerhand duidelijk aan het worden. Facebook beperkt posts van bedrijven verder in de tijdlijn van haar gebruikers. Is dat erg?

Lees meer>>>

Vierkante video standaard

Vierkante video

Bijna alle sociale netwerken zijn er nu helemaal op ingespeeld: vierkante video. En dat is niet gek, vierkante (1:1) video’s krijgen meer interactie en views dan rechthoekige (16:9) video’s. Hoezo?

Lees meer >>>

OP JACHT NAAR POSITIE 1 in GOOGLE...

We zijn eigenlijk continu op jacht. Op jacht naar de nummer 1 positie. Waarom? Het levert heel veel op en is perfect meetbaar.  NERD Alert. Er wordt wel wat vakjargon gebruikt.

Lees meer >>>

Phishing mail, daar trap ik niet in

Natuurlijk trap ik niet in een phishing mail! Die weten we zo langzamerhand toch wel te herkennen? Nou, in de praktijk blijkt dat toch lastig. Ze zijn er steeds beter uit en de technieken worden steeds slimmer.

Lees meer >>>

AVG-Medewerkersovereenkomst

Je kunt bijna niet meer om de AVG heen. Deze keer praat ik je bij over de verwerkersovereenkomst. Deze overeenkomst is al snel verplicht is. Geen nood we hebben een kant-en-klare overeenkomst.

Lees meer >>>

Zorg voor sterke wachtwoorden

Heb je een eenvoudig en vooral een kort wachtwoord, bijvoorbeeld  dan ben je in 1 minuut gehacked. Dan wordt jouw e-mailadres gebruikt om spam te versturen. 3 handige tips.

Lees meer >>>

Online marketing & Webservices

Online marketing kent vele vaktermen. Vaak in het Engels, maar niet altijd direct duidelijk wat ze betekenen. Voor Phytalis is online marketing eenvoudig meer klanten en meer omzet. Bekijk eens onze kennisbank.

Met Phytalis webservices heb je dé partner op het gebied van online aanwezigheid. Altijd veilig en heel gemakkelijk bij te houden. Invoegen van (exteren) software geen probleem. Zonder  enige kennis van websites, bouw je toch alles zelf of samen met Phytalis.

Meer informatie

We hebben heel veel in huis, maar wat is nu echt het voordeel voor  jouw persoonlijke situatie. Dat willen wij graag weten. Omdat elke situatie anders is, stellen we graag persoonlijk contact erg op prijs. Even  vrijblijvend bellen? 

Contact

Geestbrugkade 35
2281 CX  Rijswijk

070-3206157
06-24223958

marcom@phytalis.nl
www.phytalis.nl