mijn marcom excellent

In het  Excellent pakket huur je in feite jouw eigen Marketing Communicatie afdeling in. Belangrijk voordeel is dat je geen werknemer-werkgever relatie hebt en je dus ook niet de werkgeverszorgen hebt. je hoeft ook geen extra kantoor en bureaus in te zetten. Die verhouding geeft ons juist de energie om excellente oplossingen te bieden. Immers een goed partnership hangt af van het succesvol bereiken van gestelde doelen. 

Inclusief
Alles zit erin. Je hebt een eigen MarCom Manager. De spil die jouw organisate steeds beter leert kennen en alles goed en geruisloos organiseert en regelt. Uiteraard is er goed conatct met jouw MarCom Manager.

Wisselwerking
Onze inzet voor de beste resultaten is natuurlijk ook hier gebaseerd op een goede wisselwerking met de onderneming, de doelen en de doelgroep. 

dit zit in het abonnement  

Social Media

Volledige ontzorging voor je social media kanalen

Hosting

Zet je website op onze hosting, veilig en snel

Narrow Casting

Wachtkamer schermen met je eigen content

Digitale nieuwsbrief

Maximaal 10 keer/jaar een nieuwsbrief naar je klanten

Kostprijs

Je krijgt al ons print- en drukwerk tegen kostprijs

Uren

Uren inclusie op basis van  organisatiegrootte (Fte's).

MarCom Manager

Je hebt jouw eigen MarCom manager

Online marketing & Webservices

Online marketing kent vele vaktermen. Vaak in het Engels, maar niet altijd direct duidelijk wat ze betekenen. Voor Phytalis is online marketing eenvoudig meer klanten en meer omzet. Bekijk eens onze kennisbank.

Met Phytalis webservices heb je dé partner op het gebied van online aanwezigheid. Altijd veilig en heel gemakkelijk bij te houden. Invoegen van (exteren) software geen probleem. Zonder  enige kennis van websites, bouw je toch alles zelf of samen met Phytalis.

Meer informatie

We hebben heel veel in huis, maar wat is nu echt het voordeel voor  jouw persoonlijke situatie. Dat willen wij graag weten. Omdat elke situatie anders is, stellen we graag persoonlijk contact erg op prijs. Even  vrijblijvend bellen? 

Contact

Geestbrugkade 35
2281 CX  Rijswijk

070-3206157
06-24223958

marcom@phytalis.nl
www.phytalis.nl