mijn marcom basis

Als ondernemer ben je druk met heel veel zaken tegelijkertijd. Als je wel wat hulp kunt gebruiken bij je online communicatie of bij je teksten, maar toch ook zelf het een en ander doet (of wilt blijven doen) dan biedt Mijn MarCom Basis een solide basis.

Mijn MarCom basis zorgt er in feite voor dat je onderneming goed in beeld is en  blijft door het delen van expertise zonder dat het jou extra energie kost. 

Wisselwerking
Onze inzet voor de beste resultaten is gebaseerd op een goede wisselwerking met de onderneming, de doelen en de doelgroep. Naast eigen nieuwsberichten die onze redacteuren maken en plaatsen gaan we er bij dit abonnement ook vanuit dat de onderneming ook eigen content ontwikkelt en aanreikt.

dit zit in het abonnement  

Social Media

Plaatsing berichten op je social media kanaal

Hosting

Zet je website op onze hosting, veilig en snel

Narrow Casting

Wachtkamer schermen met je eigen content

Kortingen

Kortingen op al onze diensten en uren.

Online marketing & Webservices

Online marketing kent vele vaktermen. Vaak in het Engels, maar niet altijd direct duidelijk wat ze betekenen. Voor Phytalis is online marketing eenvoudig meer klanten en meer omzet. Bekijk eens onze kennisbank.

Met Phytalis webservices heb je dé partner op het gebied van online aanwezigheid. Altijd veilig en heel gemakkelijk bij te houden. Invoegen van (exteren) software geen probleem. Zonder  enige kennis van websites, bouw je toch alles zelf of samen met Phytalis.

Meer informatie

We hebben heel veel in huis, maar wat is nu echt het voordeel voor  jouw persoonlijke situatie. Dat willen wij graag weten. Omdat elke situatie anders is, stellen we graag persoonlijk contact erg op prijs. Even  vrijblijvend bellen? 

Contact

Geestbrugkade 35
2281 CX  Rijswijk

070-3206157
06-24223958

marcom@phytalis.nl
www.phytalis.nl