mijn marcom premium

In het Premium pakket bieden we je volledige ondersteuning bij je online communicatie of bij je teksten. Eigen inbreng is altijd prettig, maar je hoeft alleen maar aan te geven wat je wil. We gaan voor je aan de slag. 

Digitale nieuwsbrief
Mijn MarCom Premium gaat nog een stap verder. We gaan ook een digitale nieuwsbrief voor je verzorgen (max. 10 keer per jaar). Met jouw eigen nieuws aangevuld met algemeen nieus dat wij voor je hebben gemaakt. Daarnaast krijg je ook nog eens 20% korting op al onze diensten en uren. Handig voor een logo, artikeltje, advertentie in de krant of een flyer...

Wisselwerking
Onze inzet voor de beste resultaten is natuurlijk ook hier gebaseerd op een goede wisselwerking met de onderneming, de doelen en de doelgroep. 

dit zit in het abonnement  

Social Media

Volledige ontzorging voor je social media kanalen

Hosting

Zet je website op onze hosting, veilig en snel

Narrow Casting

Wachtkamer schermen met je eigen content

Digitale nieuwsbrief

Maximaal 10 keer/jaar een nieuwsbrief naar je klanten

Kortingen

Hogere kortingen op al onze diensten en uren.

Online marketing & Webservices

Online marketing kent vele vaktermen. Vaak in het Engels, maar niet altijd direct duidelijk wat ze betekenen. Voor Phytalis is online marketing eenvoudig meer klanten en meer omzet. Bekijk eens onze kennisbank.

Met Phytalis webservices heb je dé partner op het gebied van online aanwezigheid. Altijd veilig en heel gemakkelijk bij te houden. Invoegen van (exteren) software geen probleem. Zonder  enige kennis van websites, bouw je toch alles zelf of samen met Phytalis.

Meer informatie

We hebben heel veel in huis, maar wat is nu echt het voordeel voor  jouw persoonlijke situatie. Dat willen wij graag weten. Omdat elke situatie anders is, stellen we graag persoonlijk contact erg op prijs. Even  vrijblijvend bellen? 

Contact

Geestbrugkade 35
2281 CX  Rijswijk

070-3206157
06-24223958

marcom@phytalis.nl
www.phytalis.nl