Mis geen formulier meer

SLIM: Mis geen formulier

Formulieren op een website. Dat blijft een soort haat-/liefdeverhouding. Webformulieren zijn handig, maar ook ideale tools voor bijvoorbeeld digitale oplichting. Om oplichting te voorkomen zijn er strikte regels gekomen. We leggen je graag uit wat we doen om de veiligheid te waarborgen en onze hele gave oplossing toe te lichten…

Webformulieren worden in principe als SPAM beoordeeld. Je moet jezelf als afzender duidelijk en herkenbaar maken. In de digitale wereld betekent dit een zogenaamd SPF record toevoegen aan je domeinnaam. Uiteraard hebben wij dat al voor je gedaan, maar dat betekent nog steeds niet dat jouw formulieren 100% vertrouwd worden.

Zo kan een ingevuld webformulier vanaf jouw website toch in jouw SPAM box komen. Daardoor mis je misschien belangrijke info of net die aanmelding van een nieuwe patiënt/client? Dat hebben we nu dus verholpen met een oplossing die gemakkelijk lijkt, maar het (technisch) gezien zeker niet is!.

Als je inlogt in ons CMS - systeem, zie je naast het menu statistieken een nieuw menu met formulieren. Hier worden alle ingevulde webformulieren netjes en veilig voor je opgeslagen. Als je dagelijks inlogt, mis je dus geen formulier meer.

Online marketing & Webservices

Online marketing kent vele vaktermen. Vaak in het Engels, maar niet altijd direct duidelijk wat ze betekenen. Voor Phytalis is online marketing eenvoudig meer klanten en meer omzet. Bekijk eens onze kennisbank.

Met Phytalis webservices heb je dé partner op het gebied van online aanwezigheid. Altijd veilig en heel gemakkelijk bij te houden. Invoegen van (exteren) software geen probleem. Zonder  enige kennis van websites, bouw je toch alles zelf of samen met Phytalis.

Meer informatie

We hebben heel veel in huis, maar wat is nu echt het voordeel voor  jouw persoonlijke situatie. Dat willen wij graag weten. Omdat elke situatie anders is, stellen we graag persoonlijk contact erg op prijs. Even  vrijblijvend bellen? 

Contact

Geestbrugkade 35
2281 CX  Rijswijk

070-3206157
06-24223958

marcom@phytalis.nl
www.phytalis.nl