ALV - KNGF 16 november

Rumoerig en gênant

Op woensdag 16 november was de najaars ALV van het KNGF. Deze keer met behoorlijk wat rumoer vooraf door het selectief shoppen en delen verplichtend op te nemen in de voorwaarden voor een contract 2023. Bij het agendapunt 100 leden initiatief werd het, wat mij betreft, een gênante en respectloze vertoning.

We willen hetzelfde maar zeggen het anders

Motie en 100 leden initiatief

Ik heb geprobeerd de verschillen en de overeenkomsten te duiden. Uiteraard is dit gedestilleerd vanuit de bekende stukken. Opvallend is dat zowel de motie als het 100 ledeninitiatief een gelijk uitgangspunt hebben: ‘Het stellen van nadere selectieve voorwaarden door zorgverzekeraars is uit het kwaliteitshuis fysiotherapie is ongewenst.’

Online marketing & Webservices

Online marketing kent vele vaktermen. Vaak in het Engels, maar niet altijd direct duidelijk wat ze betekenen. Voor Phytalis is online marketing eenvoudig meer klanten en meer omzet. Bekijk eens onze kennisbank.

Met Phytalis webservices heb je dé partner op het gebied van online aanwezigheid. Altijd veilig en heel gemakkelijk bij te houden. Invoegen van (exteren) software geen probleem. Zonder  enige kennis van websites, bouw je toch alles zelf of samen met Phytalis.

Meer informatie

We hebben heel veel in huis, maar wat is nu echt het voordeel voor  jouw persoonlijke situatie. Dat willen wij graag weten. Omdat elke situatie anders is, stellen we graag persoonlijk contact erg op prijs. Even  vrijblijvend bellen? 

Contact

Geestbrugkade 35
2281 CX  Rijswijk

070-3206157
06-24223958

marcom@phytalis.nl
www.phytalis.nl