Fysiofitactief

fysiofitactief

FysioFitActief in Heelsum is een nieuwe naam voor een zeer ervaren praktijk. Bij de verhuizing naar een nieuw pand moet natuurlijk de naam en de website worden veranderd.

Phytalis kreeg de opdracht om de nieuwe website te ontwerpen, te bouwen. Natuurlijkj compleet resonsive en voorzien van eigen CMS voor het eigen beheer en veilig via SSL certificaat. 

Werkzaamheden

  • Ontwerp en bouw website
  • Ontwerp iconen
  • Koppeling SSL certificaat.
  • Koppelen CMS.
  • Hosting en licentie.
Bekijk website
Online marketing & Webservices

Online marketing kent vele vaktermen. Vaak in het Engels, maar niet altijd direct duidelijk wat ze betekenen. Voor Phytalis is online marketing eenvoudig meer klanten en meer omzet. Bekijk eens onze kennisbank.

Met Phytalis webservices heb je dé partner op het gebied van online aanwezigheid. Altijd veilig en heel gemakkelijk bij te houden. Invoegen van (exteren) software geen probleem. Zonder  enige kennis van websites, bouw je toch alles zelf of samen met Phytalis.

Meer informatie

We hebben heel veel in huis, maar wat is nu echt het voordeel voor  jouw persoonlijke situatie. Dat willen wij graag weten. Omdat elke situatie anders is, stellen we graag persoonlijk contact erg op prijs. Even  vrijblijvend bellen? 

Contact

Geestbrugkade 35
2281 CX  Rijswijk

070-3206157
06-24223958

marcom@phytalis.nl
www.phytalis.nl