Vierkante video de standaard 

Meer zicht op mobiel

Samenvatting

Hoe je een mobiel ook houdt. Vierkante video staat altijd goed. Het is de toekomst vooral voor mobiel video's bekijken.

Het was al aangekondigd en het is langzamerhand duidelijk aan het worden. Facebook beperkt posts van bedrijven verder in de tijdlijn van haar gebruikers.

Bijna alle sociale netwerken zijn er nu helemaal op ingespeeld: vierkante video. En dat is niet gek, vierkante (1:1) video’s krijgen meer interactie en views dan rechthoekige (16:9) video’s. Hoezo?

Vierkante video is altijd goed

Hoe vaak moet jij je mobieltje draaien om een videootje goed te kunnen zien, van horizontaal naar verticaal of andersom? Met een vierkant videootje hoeft dat niet. Hoe jij je mobiel ook houdt (liggend of staand), een vierkante video neemt altijd evenveel ruimte in beslag en is altijd goed in beeld.

De toekomst

Sociale netwerken zijn druk aan het experimenteren met vierkante video. Facebook, LinkedIn en uiteraard Instagram zijn al volop ingespeeld op het gebruik. Zelfs YouTube’s mobiele app zal zeer binnenkort alle soorten videoformats ondersteunen. Dat betekent: nooit meer zwarte balken naast een verticale video (wow!)  en uiteraard wordt ook vierkante video ondersteund.

Kijkt jouw doelgroep vooral op mobiel naar je video’s?
Zullen we eens gaan experimenteren met vierkante video’s!

Online marketing & Webservices

Online marketing kent vele vaktermen. Vaak in het Engels, maar niet altijd direct duidelijk wat ze betekenen. Voor Phytalis is online marketing eenvoudig meer klanten en meer omzet. Bekijk eens onze kennisbank.

Met Phytalis webservices heb je dé partner op het gebied van online aanwezigheid. Altijd veilig en heel gemakkelijk bij te houden. Invoegen van (exteren) software geen probleem. Zonder  enige kennis van websites, bouw je toch alles zelf of samen met Phytalis.

Meer informatie

We hebben heel veel in huis, maar wat is nu echt het voordeel voor  jouw persoonlijke situatie. Dat willen wij graag weten. Omdat elke situatie anders is, stellen we graag persoonlijk contact erg op prijs. Even  vrijblijvend bellen? 

Contact

Geestbrugkade 35
2281 CX  Rijswijk

070-3206157
06-24223958

marcom@phytalis.nl
www.phytalis.nl