Website (op termijn) vervangen

Belangrijke verbeteringen veiligheid en snelheid

Samenvatting

De webtechnologie staat nooit stil. De oudere digitale snelweg IPv4 is niet meer toereikend. Er ontstaat steeds vaker ‘file’. Ook ondertekenen we onze websites met DNSSEC. Dan geeft de bezoeker een extra zekerheid.

Het was al aangekondigd en het is langzamerhand duidelijk aan het worden. Facebook beperkt posts van bedrijven verder in de tijdlijn van haar gebruikers.

Draait je website nog op een ouder platform (3 jaar oud) dan moet je op termijn je website vernieuwen. Er ontstaan veiligheids- en snelheidsissues.

Digitale snelweg overvol

De webtechnologie staat nooit stil. We ontwikkelen uiteraard gewoon mee. Inmiddels zijn we overgestapt op een modern state of the art platform. Nog gemakkelijker te bedienen. Nu ook bereikbaar via de nieuwe digitale snelweg: IPv6. Vanwege de enorme toename van het webverkeer is de oudere digitale snelweg IPv4 niet meer toereikend. Er ontstaat steeds vaker ‘file’. Ook ondertekenen we onze websites met DNSSEC. Dan geeft de bezoeker een extra zekerheid.

Onze oudere websites draaien nog op IPv4 en krijgen het steeds wel steeds moeilijker. Op termijn moeten we afscheid nemen omdat de zichtbaarheid in het geding komt. Zullen we samen opnieuw gaan bouwen op de nieuwe architectuur. Kun nen we mooi een refresh doorvoeren. Verschillende collega’s gingen je al voor.

Hoe werkt het?

We zetten paar pagina’s voor je klaar, leggen je het systeem uit en je kunt zelf de vulling verzorgen of ons laten doen (vanuit jouw uren dan wel op basis van een offerte). De opzet van de 5 pagina’s is gratis voor Medium en Premium abonnementen. Heb je een Basisabonnement? Dan reken we geen € 699, maar slechts € 200 eenmalig voor de opzet.

Een nieuwe website is niet direct morgen nodig, je kunt er rustig over nadenken, maar de verwachting is dat onze provider over 6-10 maanden de oude websites niet meer zal ondersteunen.

Meer weten, mail onze helpdesk: support@phytalis.nl

KIs jouw website belangrijk voor het aantrekken van klanten?
Zullen we eens een belangrijke stap maken naar verbetering!

Online marketing & Webservices

Online marketing kent vele vaktermen. Vaak in het Engels, maar niet altijd direct duidelijk wat ze betekenen. Voor Phytalis is online marketing eenvoudig meer klanten en meer omzet. Bekijk eens onze kennisbank.

Met Phytalis webservices heb je dé partner op het gebied van online aanwezigheid. Altijd veilig en heel gemakkelijk bij te houden. Invoegen van (exteren) software geen probleem. Zonder  enige kennis van websites, bouw je toch alles zelf of samen met Phytalis.

Meer informatie

We hebben heel veel in huis, maar wat is nu echt het voordeel voor  jouw persoonlijke situatie. Dat willen wij graag weten. Omdat elke situatie anders is, stellen we graag persoonlijk contact erg op prijs. Even  vrijblijvend bellen? 

Contact

Geestbrugkade 35
2281 CX  Rijswijk

070-3206157
06-24223958

marcom@phytalis.nl
www.phytalis.nl