SEO - ELEMENTEN

Samengevat

Het doel van SEO is top 5 bereiken. Lager ookals ben je op pagina 1 scheelt heel veel bezoekers. Hier zijn de belangrijkste elementen.

Je website moet als doel hebben om een top 5 positie te halen en te houden. Een lagere positie, ook al is het op de eerste pagina van Google, levert maar zeer weinig bezoekers op. Nadat je eerst hebt bepaald wat het zoekwoord is voor een pagina zijn er belangrijke SEO onderdelen die grote invloed hebben op de positie van de website in Google of andere zoekmachines

Elementen

Dit zijn belangrijke SEO - Elementen

  1. De URL moet het zoekwoord bevatten
  2. De title tag moet het zoekwoord bevatten
  3. Eén H1 paginatitel met het zoekwoord
  4. Indien mogelijk een aantal H2 titels waarvan één of twee met het zoekwoord
  5. Goede, semantisch geschreven Teksten
  6. De pagerank van de pagina
  7. De laadsnelheid van de pagina
  8. Een schone broncode
  9. Het linkprofiel van uw website
  10. Het vermijden van illegale SEO methodes

Andere SEO onderdelen van je website zoals de leeftijd van het domein zijn ook belangrijk, maar kunnen niet altijd door jou worden beïnvloed of verbeterd.

Metadescription en meta keywords

De meta description heeft geen invloed op uw positie in Google, maar is toch erg belangrijk. Het is het stukje tekst dat onder de paginatitel in Google staat. Het gebruik van meta keywords heeft geen enkele zin.

HOME
Aanmelden
Online marketing & Webservices

Online marketing kent vele vaktermen. Vaak in het Engels, maar niet altijd direct duidelijk wat ze betekenen. Voor Phytalis is online marketing eenvoudig meer klanten en meer omzet. Bekijk eens onze kennisbank.

Met Phytalis webservices heb je dé partner op het gebied van online aanwezigheid. Altijd veilig en heel gemakkelijk bij te houden. Invoegen van (exteren) software geen probleem. Zonder  enige kennis van websites, bouw je toch alles zelf of samen met Phytalis.

Meer informatie

We hebben heel veel in huis, maar wat is nu echt het voordeel voor  jouw persoonlijke situatie. Dat willen wij graag weten. Omdat elke situatie anders is, stellen we graag persoonlijk contact erg op prijs. Even  vrijblijvend bellen? 

Contact

Geestbrugkade 35
2281 CX  Rijswijk

070-3206157
06-24223958

marcom@phytalis.nl
www.phytalis.nl